Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście Pet Shop Boys?

08-11-2009, 14:17

a mnie się dziś snili PSB, a konkretnie rzecz biorąc pewien nieistniejący w rzeczywistości album. okładka przypominała czerwoną wersję singla Red Letter Day, a tytuł, lub też napis na okładce, brzmiał FILE UNDER GAY

:D

08-11-2009, 14:26

Eliks, wyslij ten projekt na OS - moze sie spodoba chlopakom, a i Tobie cos sie skapnie :lol:

08-11-2009, 17:28

eliks napisał(a):a mnie się dziś snili PSB, a konkretnie rzecz biorąc pewien nieistniejący w rzeczywistości album. okładka przypominała czerwoną wersję singla Red Letter Day, a tytuł, lub też napis na okładce, brzmiał FILE UNDER GAY

:D :D :D To na pewno z przesilenia słuchania! Za dużo PSB!
...albo masz prorocze sny? :mrgreen:

09-11-2009, 15:19

eliks napisał(a):a mnie się dziś snili PSB, a konkretnie rzecz biorąc pewien nieistniejący w rzeczywistości album. okładka przypominała czerwoną wersję singla Red Letter Day, a tytuł, lub też napis na okładce, brzmiał FILE UNDER GAY

świetne ! myslę że taki mógłby byc podtytuł do słynnej okladki The Truck Driver & his mate.

11-11-2009, 3:39

Wczoraj okolo 11-tej "Getting away with it" z Neilem w tle, a jakas godzine pozniej "What Have I Done To Deserve This?" - oba utwory w poznanskiej IKEI. Poznym wieczorem zapowiedz nowej Ep-ki PSB, ale nie jestem pewien w jakiej stacji radiowej, bo moj wspolnik ostro namieszal w poszukiwaniu ciekawszej fali - swietnie trafil :D

13-11-2009, 17:26

Dzisiaj w centrum handlowym w Stockholmie - Love Etc. i Electronic Getting Away With It

13-11-2009, 17:33

Kentalie napisał(a):Dzisiaj w centrum handlowym w Stockholmie - Love Etc. i Electronic Getting Away With It

Nie ma takiego Centrum handlowego Stockholmie ,, Jest Londek zdrój nie ma takiego miasta Londyn” :lol:

13-11-2009, 18:35

Przed 17.30, BP na Trójce.

15-11-2009, 23:44

Z soboty na niedzielę , byliśmy z żoną i towarzystwem na '"DEPECHE MODE-80'S-SYNTH PARTY" w klubie Orbital, w Gdańsku-Wrzeszczu; Wcześniej na forum fanów DM ( www.depechemode-forum.pl) złożyłem swoje "zapotrzebowanie".
Kwadrans przed pierwszą w nocy dj Gulash zapuścił "AFTER THE EVENT" :D
aż mi dech zaparło ;) na ekranie w czasie trwania piosenki były pokazane połówki twarzy
N & C -tworzące jedność, okładka z Somewhere

16-11-2009, 9:43

A ja już myślałem balshoy że ich w klubie spotkałeś. :lol:
Odpowiedz