Zobaczcie to http://www.youtube.com/watch?v=I7F9Ar64v-Y. Faul na Wasilewskim, który do tej pory miał opinię brutala... Witsel(zawodnik Standard Liege)spowodował podwójne otwarte złamanie kości piszczelowej Polaka.To co zrobił z Marcinem Wasilewskim Axel Witsel- to przestępstwo. Ten zawodnik działał w "recydywie". W meczu el. MŚ w RPA 2010 Bośnia- Belgia dostał czerwoną kartkę za atak wyprostowaną nogą w powietrzu na kolano przeciwnika...
he he..jestem dziś tak po półtorej piwka co do bycia realistą to mam takie przemyślenie...ale chyba na jedno wychodzi; myśl, maksyma niemalże, mojego autorstwa, więc jest taka jaka, jest "dlatego, że jestem realistą, jestem pesymistą" ale w przypadku piłki , dokładnie jutrzejszego meczu repry, mam dobre przeczucie
Ja naleze do tej naiwnej grupy pasjonatow sportu (w tym przypadku pilki noznej), ktora zawsze po cichu wierzy, ze "naszym" sie uda. Gdyby tak nie bylo, w ogole nie wlaczalbym telewizora Co najwyzej zaklne i solennie obiecam, ze nigdy wiecej nie bede ogladal meczu reprezentacji do nastepnego razu
Re: piłka nożna
05-09-2009, 16:21
Jak się jest kibicem to trzeba mieć wiarę w Naszych. Jeśli Boruc jest już po problemach osobistych, Obraniaka nie boli stopa, w Chorzowie nie będzie anormalnych warunków atmosferycznych w czasie meczu, sędzia będzie obiektywny, ETC... - to o wynik meczu Polska - Irlandia Płn w dn. 05.09.2009 jestem dziwnie spokojny. Wygramy... Inna kwestia to np. wynik meczu Słowacja - Czechy. Czy będzie korzystny dla Polski...
Re: piłka nożna
05-09-2009, 22:33
POL - IRL PŁN 1:1. PATAŁACHY, nic więcej nie można o nich powiedzieć. W 2 połowie było tyle sytuacji, że można było wygrać 3:1. Ale z taką skutecznością nie ma o czym mówić. 1 połowa to dno totalne. Oprócz Obraniaka, zdjętego po 45 min.Ciekawe, czemu - tylko kontuzja tłumaczy LEO.