Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście Pet Shop Boys?

20-05-2009, 23:04

ralph napisał(a):
eliks napisał(a):Złote Tarasy, "Integral" na głośnikach :) pasuje do miejsca jak ulał

Zartujesz? :shock:

Jako ironiczny komentarz w świątyni komercji - pasuje jak ulał :lol:

Podobnie jak "Don't have to buy ..." w Galerii Ł. :D

20-05-2009, 23:05

MTAD ja ostatnio często słyszę w swojej głowie - tam najczęściej można usłyszeć kawałki PSB

20-05-2009, 23:06

Fakt. YES to cholernie uzależniająca płyta. Jeszcze nie każdy to widzi i słyszy... ;)

20-05-2009, 23:14

Magdalena napisał(a):
ralph napisał(a):
eliks napisał(a):Złote Tarasy, "Integral" na głośnikach :) pasuje do miejsca jak ulał

Zartujesz? :shock:
Jako ironiczny komentarz w świątyni komercji - pasuje jak ulał :lol: Podobnie jak "Don't have to buy ..." w Galerii Ł. :D

najczystsza prawda. ale myślę że to chodzi o ten mroczny-elektro akcent, albo ktoś wkręcony obsługuje tam radio-węzeł.

dla ścisłości - tam w każdym sklepie leci inna muzyka. to było w znanym brytyjskim sklepie odzieżowo-spożywczym :) gdzie nomen omen da się czasami usłyszeć coś dobrego, np. Massive Attack czy Everything But The Girl....

20-05-2009, 23:20

W zeszla sobote bylem w Berlinie w klubie "40 seconds" i lecialo West End Girls.

21-05-2009, 9:03

VH1
- reklama YES
- It's a sin - gdzieś o 23.00

21-05-2009, 23:50

1 Program Polskiego Radia - oprócz klasyki - starych utworów PSB - np jak Domino Dancing - pojawiły się nowości z Yes...
Parę dni temu słyszałem Pandemonium w popołudniówce gdzieś koło godziny 18 czy 19tej. Dokładnej daty nie pomnę ale miło mnie zaskoczył ten utwór puszczony w radiu.

23-05-2009, 14:06

Właśnie kończy się "Rent" na Złotych Przebojach :)

29-05-2009, 20:35

ponownie RENT w ZLOTYCH PRZEBOJACH, wczoraj po 23

01-06-2009, 11:50

IWNDTKOT w serialu "Przyjaciele" ;) odcinek w którym Ross i Monica wykonują swoją 'dance routine'
Odpowiedz