Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Pytania (i odpowiedzi), dotyczące Pet Shop Boys...

13-09-2013, 23:02

No to takie jakby, minotaury... ale boję się czy nie jest gorzej, bo to mi wygląda na nawiązanie do satanizmu oraz mszy satanistycznych! Na koncercie lasery, stroboskopy mające wywołać halucynacje i niedozwoloną dla katolika ekstazę ;)

13-09-2013, 23:29

Hmm.. chyba najlepiej byłoby zapytać o to samych Boys'ów. Może kiedyś wspomną coś na ten temat w jakimś wywiadzie.

16-09-2013, 22:34

Być może nie wszyscy wiedzą: wciąż można zadawać pytania chłopakom z PSB poprzez Twittera: wystarczy oznaczyć swojego tweeta wpisując: #VEVOASKREPLY . Vevo będzie robić wywiad z PSB w czasie ich trasy po USA na podstawie wysłanych przez fanów pytań. Na wybrane chłopaki odpowiedzą w wywiadzie, który później udostępni Vevo. Jeśli ktoś jeszcze nie zadał to nie ma na co czekać, bo nie wiadomo do kiedy mamy czas.

Oryginalna wiadomość z FB i Twittera PSB (14.09.):
Do you have a question you always wanted to ask Pet Shop Boys?

Neil and Chris will be meeting VEVO during the North American world tour to answer your questions in a video Q&A so send us your questions right now by tweeting with the hashtag #VEVOASKREPLY!

PS. Pytanie o rogate czaszki już zadałam ;)

17-09-2013, 10:25

psb92 napisał(a):PS. Pytanie o rogate czaszki już zadałam ;)

Świetny pomysł - liczymy na odpowiedź!

17-09-2013, 10:37

Ja mam kilka pytań, ale znając życie, to pewnie będą właśnie opowiadać o takich maskach i innych duperalach, zamiast zdradzić coś tajemniczego ;) Już raz był ta chat z nimi i to była kompletna porażka merytoryczna :P

06-11-2013, 0:56

a tu nowość, z dzisiaj.
Odpowiedz