Nastroje bardzo dobrze, jestem pewna, że będzie wspaniale chociaż szkoda ze nie jestem w Diamond Circle, ale cóż, i tak zabawa na pewno będzie mega pozdrawiam!
JA w trójmieście będę już około 13-stej i posadzę autko na parkingu przed Ergo żeby się później nie odbić od ściany hihihihi Trasa Mława - Gdańsk jakiejś 3 godzinki to może z 2 płytki PSB przesłucham dla podtrzymania nastroju.
Ja wyjeżdżam jutro o 6.30 ze Stargardu Szczecińskiego. Może będę ON-LINE bo zabieram ze sobą laptopa, ale nie wiem jak będzie z siecią. Więc do zobaczenia przed koncertem. Dominik
kurde, ja już wczoraj spać nie mogłem ale 4.50 pobudka do roboty, więc się zmusiłem
mam nadzieję,że o tej 18 nie będziecie szturmować wejść, spokojnie, relax...popytać, popatrzeć, poszukać , znajomych i nieznajomych...z forum i nie tylko że jeszcze przed halą uda się z kimś porozmawiać, przywitać
PROPOZYCJA dla forumowiczów. Kartka A4 z wydrukiem PSB.pl w ręce i może się jakoś odnajdziemy forumowicze 0 17,45 przed kasami ERGO. Co wy na to a może inny pomysł ?
No dobra ja sobie taką kartkę wydrukowałem : PSB.pl formatu A4 i trochę się z nudów przed wejściem głównym do ERGO pokręce wymachując. Proponuję żeby inni też się zaopatrzyli w kartki PSB.pl to może łatwiej się odnajdziemy Ponadto będę w białej koszulce z nadrukiem z plakatu reklamującego koncert. Pozdro odd