Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Lepsza wersja Axis to

3:50
4
21%
5:33
15
79%

Liczba głosów : 19

Re: Axis.

13-05-2013, 17:12

eliks napisał(a):Pierwszy oficjalny remix:

http://www.mixmag.net/music/mp3-blog/st ... oize-remix

Bardzo słabe. Na dodatek tylko szczątkowe podobieństwo do oryginału. Totalna nuda.

13-05-2013, 17:17

Zgadzam się , mix przeciętny. Ale o czymś nowym można podumać. Podobno VOCAL ma być pełnoprawnym pełnym pierwszym singlem z ELECTRIC. Gość na Twitter zaistniał, gość z Ameryki Płd, pewnie z Chile. Oj dzieje się, dzieje. :D Co jest prawdą a co robieniem tylko sobie popularności - dowiemy się już niedługo. ;)

13-05-2013, 18:11

Taki trochę świdrujący ten beat, a mix taki sobie. Raczej mnie rozczarował.

18-05-2013, 12:14

Jak dla mnie remix Boys Noise jest super! Czysty progressive juz bez zadnych domieszek innych gatunkow. Basowe mid-tempo. Takiej muzyki i jej pochodnych szukam w klubach!
10/10
Nie spodziwalem sie takiego remixu PSB. W polaczeniu z tym remixem Axis wyrasta u mnie na kawalek godny mojej TOP 10. Bardzo sie ciesze ze PSB wybrali taki mix by pochwalic sie nim jako 'oficjalnym". Przypomina mi troche I want a dog. Po prostu super!

18-05-2013, 17:00

Witajcie!

Zagłosowałem na "Axis", wersja: 3:50...

Pet Shop Boys - Axis

... uhmm... :D

ESKA TV - moja jedyna (nie licząc POLO TV), muzyczna stacja TV. :P Dziękuję za współczucie! :cry: ESKA TV, to bezabonamentowy/niekodowany i dostępny na terenie (prawie) całego kraju kanał naziemnej TV cyfrowej. A jakby tak zebrać wszystkich lub prawie wszystkich Użytkowników tego Forum i namówić Ich do zagłosowania na "Axis", w LP ESKA TV? Obecność "Axis" na LP ESKA TV, sprawi, że teledysk pojawi się na antenie w/w kanału i dotrze do zdecydowanie szerszej, ogromnej widowni! Być może taki rodzaj promocji, przypomniałby Polakom o istnieniu Pet Shop Boys? :geek: Podejrzewam, że utwór (i klip) "Axis" (wcześniej "Love Etc."), byłby hitem w Naszym kraju! 8-) Z pewnych źródeł wiem(y), że Stuart Price, producent albumu "Electric", puścił "Axis" w klubie - nastolatki (o)szalały! 8-) Więc...? ;) Naiwniak i marzyciel ze mnie, co? :oops:

Ps. Najwyższy czas ustawić i podłączyć antenę sat. do tunera sat. HD! :idea: Jestem leniem! :oops:

Pozdrawiam Was!

21-05-2013, 22:10

AXIS to nawiązanie do gatunku hi-NRG - tanecznego trendu będącego hybrydą nowojorskiego house i italo-disco z lat 80. bardzo odważny wybór singla. I nie każdy odczyta to w należytym kontekście popkulturowym. Dobre remiksy mogłyby pomóc, ale Boys Noiz nie udźwignęli zadania.

22-05-2013, 21:37

Ale przyznacie, że przede wszystkim "wieje" muzyką taneczną lat '80? Strasznie mi się to podoba :D

04-07-2013, 21:53

Można zamawiać "Axis" na 12"

http://www.normanrecords.com/records/14 ... -axis-boys

11-07-2013, 14:20

Dodatkowe informacje na temat 12"
Axis 12" single
A 12” single of ‘Axis’ can now be pre-ordered from the official Pet Shop Boys store. This limited edition vinyl features the original version of ‘Axis’ and the Boys Noize remix. Pre-ordering from the store before midnight on July 21st 2013 will also enter you into a prize draw to win a rare “Electric” test pressing signed by Neil and Chris.

The 12” can also be purchased in limited numbers from July 15th exclusively through UK independent music retailers.

11-07-2013, 16:45

na OS można kupić :)
Odpowiedz