Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.
22-03-2013, 10:44
Posłuchałem na gorąco i nie zrobiła na mnie DELTA dobrego wrażenia. Muzyka ciekawa, owszem - ale jednostajne i powolne kompozycje razem tworzą album po prostu nudny. To oczywiście tylko pierwsze wrażenie - ale ono też się liczy.
22-03-2013, 12:05
A nie można tego było napisać w temacie o zespole

? Przenoszę.
22-03-2013, 20:03
Chylę czoła przed Dave'm. Napisał o wiele lepsze piosenki niż Martin Gore. Gore się już chyba wypalił.
25-03-2013, 19:20
Jesli ktos z Was potrzebuje biletow na lipiec - dzis pojawiaja sie na eventimie bilety na plyte, na Golden Circle!! Mnie wlasnie udalo sie kupic bilet na GC!

Trzeba caly czas odswiezac strone, pojawiaja sie co kilka minut.
29-03-2013, 17:23
Powoli odszczekuję - płyta jest bardzo dobra! Narazie najbardziej podoba mi się Angel
29-03-2013, 18:49
A i owszem, jest, ale "Angel" to jeden ze słabszych numerów, za dużo tam czegoś, wogóle kompozycje Gahana są jakby lepsze.
30-03-2013, 19:13
eliks napisał(a):Powoli odszczekuję - płyta jest bardzo dobra! Narazie najbardziej podoba mi się Angel
No właśnie . Delta Machine do wielu ludzi dociera po czasie, i chwała im za to że dostrzegają to po czasie. Najważniejsze jest to, by pisać zawsze swoje prawdziwe opinie - niczym i nikim nie sterowane. A tak dopowiadając Angel zyskuje bardzo po czasie. Ale ten song nie ma szans na top-5 z tej płyty.
31-03-2013, 19:29
Ja swojego zdania nie zmieniłem. To dobry album, minimalnie gorszy od poprzedniego. Niezbyt przebojowy, z kilkoma mieliznami i świetną produkcją.
31-03-2013, 20:02
Ja też swojego zdania nie zmieniam. Sounds Of The Universe to bardzo słaby album Depeche Mode. Delta Machine to świetny album Depeche Mode - z najlepszą produkcją Hillera pośród PTA, SOTU i DM.
31-03-2013, 20:15
Dafio, uwielbiam Cię, kontynuuj, gdyż Twoje posty są solą tego forum. Dm nie jest łatwą płytą, ale bardzo ją lubię, zyskuje na kolejnych przesłuchaniach. Nawet mi się "Heaven" i "Angel" zaczęło podobać. Nie jest to może brzmienie melodyjne, al czy kiedykolwiek ich muzyka takową była? Wątpię. Ta muzyka zawsze była kwadratowa.