verybilingual napisał(a):Tak bardzo pojechałeś po Petku, że sam zaliczyłeś małą wpadkę.
Przepraszam Pana, ale nikt po mnie nie pojechał... Chodziło o Petera. Pete(k) = Pete(r) - rozumiem, skąd ta pomyłka.

Przyjemnego weekendu!

Moderatorzy: verybilingual, Dx2
verybilingual napisał(a):Tak bardzo pojechałeś po Petku, że sam zaliczyłeś małą wpadkę.

verybilingual napisał(a):Spokojnie panowie. Po co te nerwy.
1) Peter ma rację, że Depeche Mode używali w swojej twórczości industrialu jako narzędzia do tworzenia muzyki. Tak jak piszę - używali industrialu jako składnika do robienia czegoś ponad.
verybilingual napisał(a):Tak bardzo pojechałeś po Petku, że sam zaliczyłeś małą wpadkę. O industrialnym wydźwięku płyt Kraftwek

wiem po prostu co mi się podoba a co nie...
 wiem po prostu co mi się podoba a co nie... ,jak na moje umiłowanie do dm, nie podchodzi mi...ale może trochę z czasem zyska;
  ,jak na moje umiłowanie do dm, nie podchodzi mi...ale może trochę z czasem zyska;  ale co tam, na przekór jego opinii uwielbiam monument , leave in silence czy my secret garden... dm byli przez chwilę w tym worku "new romantic", ale już ta druga płyta to przecież nieco odmienny klimat ( see you np. jak pamiętam podobała się Neilowi
 ale co tam, na przekór jego opinii uwielbiam monument , leave in silence czy my secret garden... dm byli przez chwilę w tym worku "new romantic", ale już ta druga płyta to przecież nieco odmienny klimat ( see you np. jak pamiętam podobała się Neilowi   ) o to  see you choćby ma kapitalną tzw, str B, czyli now this is fun, klasyka , gdzie niektórzy przez całą karierę ani pół takiego nagranka nie spłodzą
 ) o to  see you choćby ma kapitalną tzw, str B, czyli now this is fun, klasyka , gdzie niektórzy przez całą karierę ani pół takiego nagranka nie spłodzą

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości