Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście Pet Shop Boys?

07-09-2013, 23:10

Ale to, że zagrali z komputera = zejściu poniżej pewnego poziomu? No nie wiem, ja tego tak nie odbieram :)

08-09-2013, 0:00

Prawda jest taka że Chris robi na scenie (nie wspominając o wkładzie w samą twórczość / produkcję itd.) sto razy więcej niż np. pan Fletcher z DM który jest zwykłą figurą. Gdybym się zrobił na rudo, DM równie dobrze mogliby postawić na scenie mnie zamiast niego... wymagania mam takie same jak on - wystarczy żeby było wi-fi i kiść bananów ;) No ale DM to legenda a PSB takie śmieszne, odpustowe granie [sic!]

08-09-2013, 21:31

Hmm co do tych komputerów i nagranych utworów. Mnie sie podobała perkusja na zywo podczas "Discovery" (Rio). No ale tłumaczę sobie tak - że ten koncert promuje płytę ELECTRIC - a więc pasuje wszystko elektryczne (w tym komputer) a takie bębenki by już nie pasowały...

08-09-2013, 22:02

odbiegliście od tematu ;)
w piątek w Trojce w "Muzycznej poczcie UKF"...o godz.13.30 od jakiejś żony dla męża Jacka poleciało Heart;
następnego dnia u Stelmiego Fluorescent...

09-09-2013, 0:24

Może to chodziło o Jacka Antharesa z Wrocławia ;)

09-09-2013, 0:29

Stelmi puścił też Love etc. ;)

10-09-2013, 10:25

ok. 10 minut temu w Radiowej Jedynce - "Always On My Mind" w audycji Lato Z Radiem :)

10-09-2013, 14:39

Witajcie!

W minionym tygodniu:
- w TV Disco - reklama koncertu Pet Shop Boys - "Prestiżowe Gwiazdy. Złote Przeboje" i w tle fragmencik "Axis".
- w TVP1, w programie "Świat Się Kręci", w "Pogodna Prognoza Kultury" - zapowiedź występu Pet Shop Boys, w trójmiejskiej Ergo Arenie.
- a 04.09, w Radio Złote Przeboje - największe przeboje PSB + PSB live (również z hali Ergo Arena) i rozmowa na antenie z Fankami/Fanami PSB, m.in. z Darkiem z Łodzi (DX2 :?:). 8-)

Pozdrawiam Was!

11-09-2013, 22:42

Dzisiaj, w audycji Wild 80's jako ostatni zaprezentowany był klip "West End End Girls" na kanale VH1 :)

12-09-2013, 9:26

Dziś lokalna rozgłosnia "Radio Kaszebe" - oczywiście "Go west"

pozdrawiam
Odpowiedz