Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście Pet Shop Boys?

11-07-2009, 17:25

VH1 - Always on my mind ok godz. 17.12 w cyklu The final Countdown w temacie: Idole młodzieży, na miejscu 32

19-07-2009, 10:36

ogródek przed Hotelem Sobieski, moja droga z pracy do domu. upał, żar z nieba, z głośników Domino Dancing...

nie mam już żadnych wątpliwości - to mój największy faworyt i w wielkim finale best-test ma mój głos.

24-07-2009, 9:28

Hej! :) Kilka dni temu w łódzkiej manufakturze leciały aż dwie piosenki PSB- najpierw "Home and Dry", później " I'm With Stupid".

24-07-2009, 9:50

eliks napisał(a):
nie mam już żadnych wątpliwości - to mój największy faworyt i w wielkim finale best-test ma mój głos.

Postaram zepsuć Ci humor, sorry :)

24-07-2009, 11:44

Witam!

Muszę się wybrać do Łodzi (tym bardziej, że mieszkają tam wartościowe osoby) :), a dokładnie do "Manufaktury", ponieważ... Ola podzieliła się z nami informacją, iż będąc w łódzkiej "Manufakturze", usłyszała dwa utwory Pet Shop Boys, tj. "Home And Dry" i "I'm With Stupid", ale nie wspomniała, że kilka tygodni wcześniej, w w/w C.H. puścili również "Love Etc."! 8-) Łódzka "Manufaktura" wyręcza MTV (Pl)*, VH1 (Pl)* oraz VIVA (Pl)* - i za to moje wielkie podziękowania!!!

* :( :P :( :P :( :P

Pozdrawiam!

24-07-2009, 16:51

Petek napisał(a):Witam!

Muszę się wybrać do Łodzi (tym bardziej, że mieszkają tam wartościowe osoby) :), Pozdrawiam!

Tak np. administrator DX2 -może będę mieć jakieś dogodności u niego .,,dzień bez wazeliniarstwa dniem straconym” :lol:

25-07-2009, 16:10

Witam!

Kilka minut temu, na kanale VH1 (Pl), w programie "The Final Countdown", temat: "Disco", na pozycji #46, zaprezentowali wideoklip "Go West"! :)

Na razie!

27-07-2009, 12:32

VH1 jest moim zdecydowanym faworytem w promowaniu Pet Shop Boys w mediach:)

Niedawno w programie "Wczoraj i dziś" widziałem (jako wczoraj) "Domino Dancing" a potem (jako dziś) "Minimal" . Chyba chłopaki z VH1 nie wiedzą że takie teledyski, jak "Love ect." czy "Did you see me coming" bardziej by pasowały na dziś :)

27-07-2009, 12:52

"I'm with stupid" w supermarkecie.. taak.. a zaraz potem Myslovitz. Nie ma to jak właściwy dobór muzyki do tak ważkich czynności jak wybór i zakup odpowiedniego serka. :roll:

31-07-2009, 12:49

"Did you see me coming" w salonie obuwia CCC :) Nawet fajnie brzmiało.
Odpowiedz